Trött tröttare Sune

Jag verkar ha så intressanta Facebookvänner att jag helst sitter där till kl 1 på nätterna och sen kommer jag tydligen på att jag inte är trött och eftersom mina Facebookvänner blivit ointressanta och så mycket mindre i antal som är inloggade kl 1 på natten att jag helt sonika får för mig att titta på film. Så inatt satte jag på en film då, den var bra, så bra att den gjorde mig piggare. Jag loggade in på FB igen för att kolla om det fanns nån som var vaken iallafall, ja det fanns det...hon bor i USA och vi pratar aldrig. Kanske dags att ta bort henne kanske?

Kl 3.30 kom jag på att det nog var dags att sova då jag skulle upp och tvätta kl 12. Vilken tur att jag skulle tvätta just idag liksom, det kom jag på när jag kände något blött på lakanet och täcket. En liten fyrbent hårig sak hade inte kommit in på toa i tid kanske. Jag tillbringade nämligen den mesta tiden på toa under Robinson då jag min idiot köpte mig en kebabrulle när jag vet att min mage säger ifrån! Jag som trodde det var kebabsåsen som gjorde det förra gången tog helt sonika inte det, men nu vet jag att den är inte boven i dramat för nu tror jag att det är dom många och stora lökringarna! Ja eftersom jag ville sitta i fred därinne då jag mår gräsligt och det näst intill svartnar framför ögonen av smärta så passade Nogger på att göra en stor pöl i min säng.

Jag är trött men idag har man inte tid att lägga sig ner och sova nån timme för nu är täcket i torktumlaren och jag ska snart ner och hämta resten av kläderna och kl 16 ska jag möta Carro och Josefine utanför Ica.

Återkommer senare!



Kommentarer
Postat av: Plutten

Jag bör också boka en tvätt-tid. Vi har en hund som löper här hemma, lilla Tinglan...och det är lite blodprickar överallt. Awesome!



Svar; Ja, idag ser jag ut som en tjej bannemej :D

2010-10-08 @ 13:46:08
URL: http://tillbakatillnuet.blogg.se/
Postat av: Plutten

Hehe, en sådan är jag allt som oftast. Och det är alltid fler tjejer än killar som raggar på mej:P Men vissa dagar slår jag till på stort och är jävligt tjejig:P eller ja, ser ut som en hippie:P haha

2010-10-08 @ 13:50:03
URL: http://tillbakatillnuet.blogg.se/
Postat av: Plutten

Hehe, skenet bedrar vettu;) Det är på senaste som jag börjat gilla tights, lite mer tjejigt sådär. Och varför jag gillar det? Jo! För att det är som att springa runt i långkalsonger:P haha sååååå jävla skönt^^,

2010-10-08 @ 14:32:41
URL: http://tillbakatillnuet.blogg.se/
Postat av: Linda

Du har det inte lätt med magen din :(



Men nu får vi vara positiva för du skall ju få spendera tid med din favvo tjej idag ju!

2010-10-08 @ 14:33:28
URL: http://www.linda.mustica.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback