Vinterdäck

Jag hade en bil för 3 år sen, den var jag tyvärr tvungen att sälja för att jag inte hade råd med den. Till den hade jag 4 dubbdäck, hade bara gått en vinter. Dom där stod i mitt förråd ett halvår efter att jag hade sålt bilen. Jag skulle flytta och var därför tvungen att göra mig av med däcken. Jag satte ut dom på Blocket och ville ha 500kr för dom. Rätt billigt om ni frågar mig.

Dagen efter ringde en kille från en stad några mil från mig. Han hade en exakt likadan bil som jag hade haft och han var bara tvungen att ha däck snabbt. Då kom det:

- Man kan inte få ner priset lite eftersom jag åker några mil liksom.

Jag började skratta såklart och svarade:

-Så du menar att jag ska sänka priset enbart för att du åker några mil för dessa? Då undrar jag ju varför du inte kan skaffa däck på närmare håll? Jag har redan ett bra pris på dom och vill du inte ha dom för 500 så får du nog se dig om efter några andra sörrö. Det är inte välgörenhet jag sysslar med grabben.

Han muttrade lite men några timmar senare kom han i allafall, han tittade inte ens på dom, han hade en kompis med sig och dom kastade in däcken i bilen, jag fick femhundringen och dom åkte.

Står det stämplat IDIOT i min panna eller?

Jag saknar varken bilen eller däcken kan jag säga. Man vänjer sig att inte ha bil och billigare blir det dessutom.



Kommentarer
Postat av: Anonym

Hahah ja dom försöker med allt, helst ska dom ha det gratis

2010-10-27 @ 11:49:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback