Än är det inte över

De utlands– och förtidsröster som kommit in efter valdagen får räknas först när de sista godkända rösterna kommit in till de kommunala valnämnderna. Så än är det inte över mina vänner!

Det är efter detta som Fredrik Reinfeldt och hans polare kan jubla och korka upp ännu mer champagne eller inte då hela Alliansen kan få makten men också om Sverigedemokraterna puttas ut från att få en vågmästarroll.

Detta gäng som räknar dessa kort borde få skadestånd då dom både blivit torra om händerna och fått sår på dom, ont i fingrarna är ett annat dilemma och inte snacka om alla mardrömmar om kort och siffror dom kommer drömma om. Jösses, en veckas semester minst efter detta alltså för sjukskrivna blir dom då rakt inte.

Lånat från samma sida


Kommentarer
Postat av: linda

en intressant fråga som inga tidningar tar upp är hur många röstar på de rödgröna är inte räknade? Vad säger att alla röster som inte är räknande går till alliansen?

2010-09-22 @ 02:37:50
URL: http://experienceno1.blogspot.com
Postat av: Orion

linda: Då borgerliga partier har haft övervikt på utlandsröster i alla val hittills så antar de nog att de kommer ha detta även under detta val.

2010-09-22 @ 06:29:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback