Återanvända snuspåsar

Jag snusar ju portion och slänger alla påsar när jag har använt dessa en stund. Nu när jag tänker tillbaka så vet jag flera som återanvänder gamla påsar. Hur äckligt är inte det? Gammalt slem, kanske en och en annan matrest som fastnat på vägen, ett majskorn (ja okej det är ju gott så den påsen kan jag ju använda då). Kan man inte dränka dessa påsar i tandkräm istället? Så om man har en under läppen en timme så måste väl tandköttet må bra av det? Eller nehe inte det näe.

Jag tänkte göra egna påsar. Kanske av såna där saftdukar man har när man gör egen saft? Det rinner ju igenom bra, kanske smaksätta med olika smaker. Som morot, majs, blodpudding för dessa äckel som äter det, smak av Mariannekaramellen? Eller varför inte lägga en hel jävla karamell i en av påsarna? Jag har patent på detta nu så ni vet det. Kom ihåg vart ni läste det först!



Kommentarer
Postat av: Nina

Haha! Jag har återanvänt om det varit kris. Slut på snus och pengar-då rotar man efter nån gammal dosa i handväskan (hittar jag ingen papperskorg lägger jag använt snus i en dosa, tex på bussen). Äckligt- javisst!

2010-09-18 @ 09:04:42
URL: http://www.metrobloggen.se/babiantuttar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback