Dagen D är här!

Jag höll på att inte somna alls inatt. Jag låg och grubblade på olika saker men jag förstod att jag iallafall somnat då jag umgicks med ett ex och vi gick och handlade i Göteborg. Det är liksom 6 år sen jag träffade henne så det var ju inte en normal dag direkt.

Imorse vaknade jag runt 8 men tvingade mig att somna om trots en välfylld blåsa. Vaknade 9.15 igen och gick upp. När det gick upp för mig att det är idag det händer så blev jag nervös och blir jag nervös så blir min mage ännu mer nervös och får för sig att protestera iform av löst nr 2. Men nu har jag lurat den att nej det är ju inte idag så nu är den lugnare.

Ska hem till min dotter efter. "Det är stökigt men det får du ta" fick jag som sms från henne förut. Och? Jag skiter i hur det ser ut hos folk. Det är dom som bor där inte jag. Folk får ta det som det är här också så det så.

Håll nu alla tummar och tår ni har att jag kommer hem med en apparat som fungerar alternativt en hörsel som är tillbaka efter 18 år, inte troligt nej men ändå.


Kommentarer
Postat av: Frogprincess

Jag åker inte heller hem till folk för att städa hos dem och jag förväntar mig inte heller att de ska städa hos mig!

2010-09-16 @ 12:30:31
URL: http://frogprincess2.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback