Den längsta helgen på länge

I vanliga fall brukar helgen gå väldigt fort men just denna har gått förjävla sakta. Varför? Jo för att jag inte hör. Jag hör men väldigt väldigt dåligt. På krogen var det ju bra för då var musiken hög och för att man ska kunna höra vad andra säger så höjer man rösten så det var väl det bästa på hela helgen.

Jag längtar tills kl 9 imorgon bitti för då ska jag ringa hörcentralen och se om jag kan komma dit akut och få en ny apparat. Tänk om det har ringt på dörren från nån som tänkt meddela mig att jag blivit miljonär? Eller Hon med stort H? Med min otur så kanske det är så, skulle inte förvåna mig.

Det känns lite som att jag befinner mig i en bubbla i en egen liten värld där alla andra står utanför. Det värsta är ju att jag knappt kan titta på teve eftersom jag då nästan måste ha ljudet på högsta volym. 4an går ju bra för dom har text-tv men trean och femman då? För att inte överrösta grannarnas val av teveprogram så låter jag bli att glo helt enkelt. Jag brukar ju inte se tv så ofta men just idag vill jag det och då är naturligtvis programmet jag vill se på en icke 4akanal!  Jag vill ha måndag NU!


Kommentarer
Postat av: Frogprincess

Måndag är det sista JAG vill ha... :-)

Hoppas att det ordnar sig snabbt för dig.

2010-09-12 @ 19:16:34
URL: http://frogprincess2.blogspot.com
Postat av: Nette

Måndagar kan vara sköna, lycka till.

2010-09-12 @ 19:59:09
URL: http://nettecarlsson.blogspot.com
Postat av: pezze

det finns visst textad på kanal 5.. ;/

199... precis samma som på svt 1!! :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback