Det sket sig rejält

Idag när jag äntligen fick en potatispress så gjorde jag mig till och kokade potatis, pressade den i pressen, stekte en kycklingfilé, gjorde min egen sås och kokade morötter. Jättegott verkligen...om jag bara hade fått behålla det mer än 40 minuter alltså. Det svartnade framför ögonen, gjorde ont i magen, sved och sen var det bara att besöka skithuset 3 gånger sen var jag lika hungrig igen.

Nu vet jag inte vad det var i maten som min mage inte riktigt går med på att jag äter för jag har kunnat äta kycklingfilé förut, nog för att jag hörde den pipa men ändå, den borde ju vara död eller? Vanlig potatis tål jag, sås har jag ätit förut och morötter har jag ju levt på varje dag i 2 veckor eller nåt. Kan vara att jag idag fick skithuspapper som var supermjukt. Var det så undermedvetet att jag helt enkelt ville torka mig med detta mjuka papper istället för att slita upp hela fisringen med det  vanliga sträva och billiga papper? Ja jag har inga svar på vad det var den här gången, min mage lever sitt egna lilla liv helt enkelt.

Ikväll har jag haft en sjukt kul kväll på FB då jag har skrattat så jag fått ont i magen. Jag har så roliga vänner där som verkligen var på hugget idag. Framför allt Hege, hon var ta mig fan överallt, kommenterade allt och gjorde det på ett roligt sätt. Tack schnygga Hege för att du gjorde min kväll men attans att du inte ville scheeeda med mig eftersom jag inte bytt sängkläder sen i julas. Jag gillar dig ändå vet du...fast du är norska och tack även till Jessi, som i En till jävla blogg som är så härligt blåst ibland att man inte annat kan göra än att garva åt dig.

Vet ni förresten, om en stund fyller jag år, ja precis 25 fyller jag, det ni!



Kommentarer
Postat av: tezzan

Grattis på födelsedagen !!

2010-09-30 @ 00:49:41
URL: http://alexandraochlukasmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback