Dottern inte nöjd

Jag pratade med min dotter i telefon förut, hon ringde när jag som bäst slevade in ravioli. Vi pratade lite om ditten och datten. Vi pratade om Blog awards och att två av mina vänner på FB ska dit, då kom det:

-Mamma, kan inte du bli vän med nån stor bloggare?!

Nu är det ju så att alla dom stora bloggarna kanske inte intresserar mig så värst mycket faktiskt. Eftersom min dotter följer Kenza, Blondinbella, Kissie och ibland Tyras blogg så har vi liksom inte riktigt samma smak men jag såg framför mig gå in på Blondinbellas blogg och fälla en kommentar som skulle på ett ungefär se ut så här och bara för att min dialekt är lite "bonnig" så kommer jag även kommentera på dialekt:

"- Häj Blondinbella! Jag ä en kvinna på 40 jordsnurr (ja okej snart 41 men skit i dä). Ja gillar vääärkligään ditt blonda hår. Ja har också en blogg, visserligen en fis i rymden om man jämför mä din...så dä behöver vi la ente göra va? Näe precis. Ja bara undrar, vill du bli min vän? Ente för ja tror att vi sölle ha någe gemensamt män ändå? Jo vi har någe gemensamt förrästän, det händer att ja också fotar mina maträtter, ja hemma asså ente på någe restaurang. Om du läser denna kommentar bland alla andra 511 kommentaren på just detta inlägg så hör av däj, okäj? Bra!"


Ungefär så skulle det se ut alltså. Skulle jag skriva detsamma till Kissie så skulle det antingen vara under pistolhot eller också skulle jag vara grymt förvirrad den dagen.




Kommentarer
Postat av: Karin

Hahaha!!!

Testa vetja ! ;)

2010-09-01 @ 20:16:33
URL: http://karin.hermansro.se
Postat av: Anonym

Sluta ha stor bokstav på varenda jävla ord. Sjukt irriterande..

2010-09-01 @ 22:19:34
Postat av: Sune...the girl

Sv: Det beror tydligen på vad man har för webläsare förstår du lilla du. Jag gör inte så utan det ser bara ut så alltså.

2010-09-01 @ 22:20:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback