En riktig höstdag

Jag öppnade balkongdörren när jag vaknade och höll på att frysa ihjäl efter 5 minuter. Nogger vill vara därute och glo på allt som rör sig. Efter en kvart var jag tvungen att stänga igen då jag frös så pass att tårna ville krypa uppåt och värma sig i nåt varmare klimat. Nogger protesterade genom att skrika nääääääääääääääääääääää men det sket jag i. In med dig kattskrälle bara, matte fryser.

Jag såg att Ewa fick skrapa sina rutor på bilen i morse då hon skjutsade sin yngste son till skolan. Solen skiner från en klarblå himmel så nu är det höst mina vänner. Löven har ändrat färg, folket har röda näsor (kan vara för mycket alkohol också i och för sig) och snart får folk se sig om efter nya vinterdäck eller om dom gamla håller måttet.

Idag kommer mina föräldrar igen med resten av grejerna jag ska få. Jag ska även få min andra fasters gamla teve. Jaaa det är en tjockteve men lite mer modern än den jag har som enhart har ett uttag och det är till scartkabeln. Sen måste jag fota och lägga ut grejer på nätet och sälja för att få ihop till brödfödan, kan hända att jag stoppar in Nogger i nån grej också som får följa med till en ny ägare. Sen byter jag mobilnummer så den nya ägaren inte kan höra av sig. Sune smart japp.

Ja det var allt för nu.



Kommentarer
Postat av: Frogprincess

Nogger hoppar inte ut då? Eller: Vilken våning bor du på?

2010-09-29 @ 12:08:49
URL: http://frogprincess2.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback