Fredag

Jag somnade 4 imorse tack vare Fia med knuff på King.com. Jag spelade med folk som bor på andra sidan jordklotet och där var ju inte klockan alls lika mycket, men kul var det. Jag vaknade 9 imorse och hade i vanlig ordning en välfylld blåsa. Jag måste nog fan kolla om den inte blivit mindre.

Några timmar senare låg jag i ett oljebad eftersom mina utslag på benen börjar på att ge sig till känna. När jag låg där i godan ro så  kom Iza inrusande efter att ha blivit jagad av Nogger i vanlig ordning, Iza kopplade inte att det inte var ett tomt badkar men försent hade hon hoppat över kanten och med världens mest uppspärrade ögon hamnade hon i plurret (får nog lära henne dyka nästa sommar) och lika fort var hon uppe igen. Nogger stod en bit ifrån och pekade och skrattade glatt.

Jag fick ett sms av min dotter som frågade om jag ville ta en pizza med henne. Jag trodde att hon ville umgås med mamsen lite men hon hann knappt tugga ur förrän vi skulle gå för hon skulle börja jobba 1.5 timme senare. Hon skulle ha ett sånt där jobbigt pass. From idag kl 16 till imorgon kl 17 på en avdelning som hon inte jobbat på sen första terminen i skolan.

När jag kom hem hade jag fått ett paket. Jag vann ju nytt headset till min mobil och herregud, lyckan var fulländad. Från att ha lyssnat i ett headset som verkligen sett sina glada dagar för länge sen och som hade så svagt ljud att jag helst av allt velat stoppa in hela snäckan inne i hörselgången till att nu kunna lyssna på musik ordentligt. Japp jag är beroende av att lyssna på nåt åtminstone 18/24 om jag inte umgås med någon vill säga för det är ju inte direkt socialt.

Hörapparat igår, headset idag, 13 rätt på stryktipset imorgon kanske? Vore ju inte helt fel!


Kommentarer
Postat av: Doris

Hoppas verkligen att du vinner på tipset och jag skulle vilja vinna i Lotto ;o)

Önskar dig en skön helg,kram, Doris

2010-09-18 @ 11:35:35
URL: http://blogg.passagen.se/doje/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback