Gårdagen

Det är tur att man umgås med folk som har en tendens att ha ganska hög och tydlig röst annars hade det inte vart lika kul eftersom min hörapparat gick sönder när jag skulle till Ewa.
I den här skithålan har inget öppet efter kl 16 på sjukhuset och inte hade dom någon i grannstaden heller. Sånt här borde finnas tillgängligt dygnets alla timmar tycker jag. Hörapparaten är visserligen pensionär och nu har den kolavippat totalt. Har haft den sen -92 så det var väl på tiden att kasta in handduken kanske.

Jag gick iallafall till Ewa och där blev det high life när Pernilla och hennes karl dök upp. Sen bar det av till krogen. En tjej frågade till och med om hon fick kyssa mig och jag är fan inte den som säger nej så ja det fick hon. Jag skulle få hennes nummer men sen kom det nåt eller nån emellan så det blev aldrig av. Men hon är från min stad så jag kanske får se henne igen vem vet!
Kul hade jag ändå och japp jag var full, inte dyngrak men inte nykter heller liksom.

Ikväll blir det till att åka hem till Ewas mamma och hämta lite kattgrejer då dom var tvungna att avliva sin lilla kisse som dom i flera månader trodde var en kille för det sa uppfödaren. Killar brukar ju ha pungkulor eller hur? Precis det hade då fan inte den här.

Nu ska nog jag och mitt huvud sova några timmar till.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback