Håkan Hellström:De ska ha stryk

I nya numret av "Filter" går Håkan Hellström till attack mot både årets jury i svenska "Idol" och den tidigare. Enligt honom mördar trion alla deltagares drömmar psykologiskt. Visst till viss del kan jag hålla med om det men sen är ju "Idol" ett program som funnits skitlänge och varenda människa vet hur det funkar. Har man gett sig in i leken får man leken tåla eller hur? Det kommer ju inte som en chock för någon hur juryn uttrycker sig och hur många är det som sätter sig framför teven första avsnittet för att lyssna på musiken? Man sitter där och väntar på att få skratta helt enkelt. Tittarsiffrorna skulle inte ens vara hälften så bra om juryn var mjäkiga miffon som satt där. Inte jag iallafall och jag är då fan inte ensam om det.

Sen tror inte jag att ens Håkan Hellström hade fått gå vidare efter första audition, hade vart kul och se vad juryn hade att säga om hans sång faktiskt.



Kommentarer
Postat av: olle

Skärp dig för fan.

Vem har åstadkommit mest och bäst musik, Håkan hellström eller Måns Zelmerlöw?

Sådana som ni har inte fattat vad musik handlar om. Musik handlar om att uttrycka sina känslor konstnärligt och det gör fan inte idolartisterna. Lägg ner skiten!

2010-09-25 @ 10:31:23
Postat av: absolutjohan

Fi fan för Håkan Hellström. Kass musik, kass röst och ful som stryk!

2010-09-25 @ 17:38:26
URL: http://absolutjohan.se
Postat av: Jah Hollis

Jag vet inte vad du har för tidsuppfattning, men att påstå att svenska Idol funnits "skitlänge" är väl en överdrift. Det är den sjunde säsongen som har börjat nu.

Håkan Hellström hade förhoppningsvis inte gått vidare om han provat att få vara med. Det hade ju varit trist om man försökt stöpa honom i samma form som man gör med de andra medverkande i programmet.

Det är ju de som är originella och har något eget att tillföra som (med enstaka undantag) sorteras bort till förmån för de musikaliska kloner som går vidare.

2010-09-25 @ 17:44:35
URL: http://jahhollis.blogspot.com/
Postat av: E-mannen

Att Håkan tjänar mer och har hängivnare och större publik än alla "Idoler" tillsammans samtidigt som han inte för ett ögonblick hade kommit förbi den första auditionen är ett tydligt tecken på att hela premissen för det programmet är galet.

2010-09-26 @ 11:57:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback