Hujedamig

Jag gick ut för att möta mina föräldrar och få grejer ur bil och kärra. Jesus säger jag bara. En knökfull kärra plus en knökfull kombibil. Det var verkligen hur fullt som helst. Det jag fick med mig upp nu och utan att hela skiten skulle rasa var detta.

En skrivare som även innehåller scanner och kopiator. Man kan även skriva ut foton på den så ja jag kommer vara givmild. Jag kommer lotta ut massa bilder på mig själv till er läsare. Det är ju det absolut bästa pris ni någonsin kan få! Gud så många hurrarop jag hör runt om i landet nu. Sånt gillas!

En dator som jag inte har en enda aning om vad som finns i den. Förhoppningsvis funkar den med den gör den nog men är det mindre kapacitet i den än den jag har så tar jag istället saker ur den och sätter i min för att utöka eller också säljer jag det. Vi får se helt enkelt. Varför jag inte vet är för att faster hade lösenord till sin dator men jag ska ta hit Micke så han kan gå in bakvägen och formatera om den.

I den här påsen ligger det hur mycket sladdar som helst till alla grejer. Det kommer bli lite som ett pussel på 1000 bitar, funkar det inte så trycker jag in skiten så ATT det funkar med andra ord. Där låg också en mus som ser ut att ha varit modern på 1600-talet eller nåt. Den tror jag att jag tar och slänger. Det är inte ens usbmus liksom.

Jag fick även ett tangentbord som säkert kom ut samma år som musen.

Jag ska få lite andra grejer senare i veckan innan mina päron sticker till Rhodos och flirtar med greker!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback