I can heeeear yooooou!

Yes så kan jag höra igen. Så fucking underbart! Min gamla skickar dom iväg för att se om den går att laga. Man ska nämligen ha en i reserv när sånt här händer fick jag veta. Jaha ja, jag har bara haft en i minst 7 år. Jag fick låna en likadan som jag hade innan eftersom min snäcka är hel och att jag var tvungen att ha en apparat idag. I oktober ska jag till Öron och kolla upp om jag kan ha en apparat i vänster istället för då ska jag få en mer modern efter det. Vore ju gött att ha en som inte syns så väl eftersom jag har kort hår. När jag satte på den här och när jag hörde, jösses jag höll nästan på att ta till lipen. Shit vad jag har längtat efter det här trots att det bara var 6 dagar sen som min apparat gick sönder.

Efter åkte jag till min dotter, hon skrev ett sms om att hon skulle bjuda på mat. När jag närmade mig henne fick jag ett till "Jag bjuder på maten och du lagar :D". Så ja, det gjorde jag. Pannbiff direkt från Dafgårds fabrik, skruvmakaroner och gräddsås. Jättegott verkligen, dock var det Knorrs sås för hon hade inte grejer hemma till att göra en egen så då fick det bli detta.

Ewa ligger hemma och är jättesjuk så hon smsade och frågade om jag kunde komma och hämta hennes bil och åka och hämta hennes yngste son på skolan och snäll som jag är gjorde jag naturligtvis det. Han kom hem från Turkiet i måndags där han var med pappa och storebror. Jag frågade i bilen om dom hade haft fint väder, han tittade på mig och sa "Klart vi hade!" Ja tydligen av hans färg så var det det hela veckan. Han är ju brun innan eftersom pappa är från Libanon men nu var han ännu brunare.

Nu hör jag också Noggers pladdrande igen, vet inte om det är bu eller jippie.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback