Jag kom till toppen, jag lovar!

Om man vill bevisa nåt så tar man en bild på just det stället, den saken, eller om man har klättrat upp på berget Kangchenjunga i Himalaya. Alltså då tar man kort som bevis på att man nått toppen, inte en bit ned för vad finns det då för bevis? Ingenting!

Den 44-åriga sydkoreanskan Oh Eun Sun hävdar att hon nådde toppen men var tvungen att ta en bild längre ner pga det dåliga vädret. Men om man nu har klättrat 8000 meter över havet och det tar nån sekund eller två att ta kortet så tar man väl för fan kortet på stället?! Vill man ha bevis så får man väl offra lite.

Dessutom har en av  Oh Eun Suns sherpor redan uttalat sig tidigare att dom aldrig nådde toppen just för det dåliga vädret.

Vad är det för mening med att gå ut och säga att man nått toppen när man inte gjort det? Vad vinner man på det personligen? Det är som med doping, hur kul är det att tävla genom att fuska?

Bilden på det som inte är toppen är tagen från samma sida som artikeln



Kommentarer
Postat av: Anonym

Du har missat att hennes högra fot (från vår sida) är bortklippt, vilket innebär att bilden är photoshoppad, vilket är anledningen till att hennes "världsrekord" tagits bort ! :)

2010-09-05 @ 01:01:26
Postat av: Sune...the girl

Sv till anonym: Haha det hade jag missat, trodde att det var en bit av en snöhög.

2010-09-05 @ 01:02:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback