Kul och mycket trevlig födelsedag

Ja då blev man firad i dag i allafall trots att vi sa att vi skulle ha kalas efter mina föräldrar kom hem från Rhodos. Jag, min dotter och min syster var på marknaden. Vi trodde det var kallt ute så syrran som är från Skövde där det alltid är kallare än i min stad hade tagit på sig som om hon skulle åka till Sibirien, näe inte riktigt men tre tröjor, benvärmare och jacka. En tröja tog hon av sig i bilen innan vi gick in, jackan tog hon av sig inne på marknaden och nästan resten hemma hos mig. Det var varmt!

Jag köpte mina jävla fryspåsar och gräddmandel, två påsar denna gång. Jag köpte även jättevarma och mjuka sockar med halktassar under, 2-pack! Skitbra med mina kalla och hala parkettgolv, jo eller hur, dessa är så jävla varma att jag gott och väl kan gå ut i dom utan skor!


Hungriga blev vi också så vi gick till en restaurang där vi inte riktigt vet om vi nånsin kommer att komma tillbaka till. Kycklinggrillspett som var så torra och brända att man lätt kunde slå ihjäl nån. Dottern fick ett presentkort på summan, jag åt upp mitt ändå. Efter det skulle jag till soc så dom gick tillbaka till marknaden igen. Jag gick hem och förberedde fikat lite och sen kom dom, ingen sång men väl kuvert, yes pengar! Precis vad jag behöver. Tack snälla.

Nu är jag så trött att jag överväger att skita i att cykla men jag har ju faktiskt vräkt i mig massa onyttigheter så vi får väl se hur det blir med det.

En skitbra födelsedag blev detta i allafall och tack alla för gratulationerna, gulle ni! <3 <3 <3



Kommentarer
Postat av: Marika

Grattis vännen!!! Ser att du haft en bra dag!!



Kramen Marika & pudlingarna

2010-09-30 @ 20:14:35
Postat av: Malin

Ett stort grattis på din födelsedag!

2010-09-30 @ 22:11:56
URL: http://dahlian.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback