Morötter

Jag vet inte vad det är för fel på mig men jag vet en sak, jag är fan näst intill beroende av kokta morötter. Jag längtar varje dag tills jag får äta och jag har för det mesta morötter till vad det nu är för mat. Igår åt jag ärtsoppa. Vad hade jag i en skål bredvid tror ni? Precis, kokta morötter! Ja gränsen går väl vid att ha dom i ärtsoppan kanske.
Gravid vet jag ju med all säkerhet att jag inte är så varför är jag så sugen på morötter jämt? Är det nåt i dom där jävlarna som gör att man bara vill ha mer?

Nu sitter jag här likt en rökare när ciggen är slut, mina morötter är snart slut! Måste cykla till ICA för att inhandla en påse till så jag klarar mig i helgen annars kommer jag gå lös på inredningen här, kasta kattskrällena genom rutan, skriva KUK på tapeten i sovrummet och får sen skämmas när tapetkillarna kommer och ska tapetsera om sovrummet snart, leta i soporna i soprummet efter gamla och överblivna morötter. Ja ni ser ju, jag är beroende. Men en fråga. Kan det blir för mycket? Får jag stora bölder, alternativt dåliga lungor och njurar av det här? Tell me please!


Kommentarer
Postat av: Frogprincess

Har beroendet börjat nu, eller?

Jag funderar lite på din krassliga mage. Jag vill minnas att morötter inte är det bästa.

2010-09-17 @ 13:06:34
URL: http://frogprincess2.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback