Näe ingen Josefine i helgen

Jag är ju sjuk som sagt och jag skulle egentligen ha haft Josefine 2 år mellan fredag-lördag då hennes föräldrar jobbar och börjar tidigt men se det gick inte det. Hon har nyss börjat på ett nytt dagis och blir lätt sjuk så hennes mamma vill inte riskera att jag tar henne. Det kan jag förstå absolut men jag hade sett fram emot det så!

Josefine ska bli storasyster i januari och då ska jag ta henne när mamma Carro krystar ut knytet och pappa Magnus försöker att inte få en rak höger, om jag inte har jobb då vill säga vilket jag hoppas i första hand förstås.

I helgen är det tänkt att jag ska storstäda min dotters lägenhet, nej klart som fan att jag inte gör det gratis, vad tror ni? Det var hon som kom med förslaget. Jag behöver pengar så visst. Förra gången tog det 4 timmar. Hela F Y R A timmar att städa en sketen liten etta. Men då var det välstädat också. Hoppas att jag är så pass pigg att jag kan göra det. Ser ni en kärring på cykel på lördag eftermiddag eller söndag där svetten rinner från pannan, kittlar näsroten och in i munnen plus att jag har glömt att lämna kvar skurmoppen så är det jag.

Hon jobbar så mycket nu att hon inte hinner eller orkar städa när hon väl kommer hem så då rycker morsan in vet ni. Japp. Får se om jag även orkar gå upp till Ewa på lördag kväll för att äta varm smörgåstårta. Gott gott!




Kommentarer
Postat av: Hillevi

Varm smörgåstårta?!? Det har jag aldrig hört talas om.

2010-09-03 @ 08:04:32
URL: http://ihuvudetpahillevi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback