Ny och fräsch musik

Jag lyssnar mycket på radio, ja alltså enbart Mix Megapol och Rix FM eftersom det är dom kanalerna jag får in på min mobil förutom dom vanliga trista kanalerna. Jag varierar mellan Mix och Rix beroende på vad klockan är och vilka programledare det är men dom har något gemensamt.

"Nytt och fräscht"! Så kan dom säga om en låt som har spelats på radio det senaste halvåret. Tror dom att det är nya lyssnare varje gång och som inte har hört dessa låtar? Och det är samma jävla låtar dag ut och dag in i flera månader. Hur står dom ut själva med detta? Jag skulle slita mitt hår, jag skulle ursäkta mig till lyssnarna att dom spelar samma låtar. Mix Megapol som också kör blandat nytt och gammalt, dom har väl större utbud än det som går ut? Det finns hur många gamla låtar som helst men nej då, dom håller sig till några stycken, samma!

Sen har det kommit lite väl mycket reklam, samma!

Jag lyssnade på Rix morronzoo i fredags som förövrigt är det bästa programmet Rix FM har. En lyssnare frågade då en av programledarna Roger Nordin varför dom måste ha så mycket reklam:

"Det är ju det som gör vår lön" svarade han. Jovisst är det det men har dom mer reklam så kommer folk att sluta att lyssna. Jag kom på mig själv med att mima en reklam från början till slut, jag kan dom utantill med andra ord. Variera er! Och en del reklamer läses upp så dåligt att man bara blir frustrerad. Snacka om att läsa direkt från ett manuspapper.

Ja ni undrar väl varför jag fortsätter att lyssna på dessa kanaler, ja det undrar jag också många gånger men programmen är bra, eller ja programpunkterna rättare sagt, som Rix morrozoo, Titti & Benji och Mix Megapol har radions bästa partylåtar på helgkvällarna. Såna mixar som inte går att få tag på verkar det som. Bra skit!


Kommentarer
Postat av: JESSI FOX - VINNARE DRAS IKVÄLL!

jag lyssnar hellre på spotify... får man välja vad man vill HELA tiden

2010-09-05 @ 12:00:37
URL: http://jessiljungkvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback