Orkan över Mexico

Något som jag har undrat över när det gäller namnen på orkanerna. Vem/vilka bestämmer dessa? "Karl har vi inte haft förut va? -Näe det tror jag inte men jag känner en Karl och han var rätt stormig så vi döper orkanhelvetet till det då". Ja det måste väl vara kvinnor helt klart som bestämmer dessa då antar jag. Eller också har männen erkänt sig själva.

"När Karl slog in över land vid 19.30-tiden på fredagskvällen klassades den som en kategori 3-storm på Saffir-Simpson-skalan, med vindar på 54 meter per sekund. Kraftiga vindbyar, regn och översvämningar väntades följa." Detta hände alltså i Mexico.

Men Karl är inte ensam, hans älskare Igor kommer strax efter längre ut i Atlanten och det tar inte slut där. Efter kommer orkanen Julia med brödkaveln i högsta hugg, osäkert vem av killarna hon vill slå den i huvudet. Ja jösses alla dessa triangeldraman!

Undrar när orkanen Sune kommer men Sune är inte långsint så det går nog över fort och kommer inte skada en enda!


Kommentarer
Postat av: JESSI FOX

Vafan jag såg en lista en gång på namn över orkaner som härjar i sverige.. dom går i bokstavsordning, som när polisen repeterar nummerplåtar lixom. fast mycket fulare namn som solveig och gudrun..



sune och jessica hade varit skitcoolt!

2010-09-18 @ 11:22:42
URL: http://jessiljungkvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback