Yes jag mår bättre

När jag slog upp ögonen för en halvtimme sen låg jag på rygg med munnen öppen, ni som har sett filmen "Sunes sommar" kanske minns scenen där Sunes pappa ligger i en sjukhussäng och är fruktansvärt törstig, läpparna har klistrats mot tänderna. Ja det var så jag såg ut ungefär och kände mig.

Jag somnade som en klubbad säl när jag väl lade mig inatt, vaknade nångång runt 6 och hade en blåsa som var välfylld men jag låg så skönt så jag knep helt enkelt ihop benen som fan och somnade om. 3 timmar senare vaknade jag då och hur skönt jag än låg så kunde jag bara inte ligga kvar. Jag ska nog uppfinna nåt som gör att man kan tömma blåsan var man än är. En slang från urinröret till en påse som sitter vid benet eller nåt, sen kan jag sova hur länge som helst bara jag slipper ha en full blåsa. Jösses vad jag kommer bli rik på den uppfinningen för jag är nog inte ensam om att förbanna fulla blåsor!

Idag ska vi iväg på något som heter "Speed art design". Flyguppvisningar, snabba båtar ute i Vänern osv. Tina Thörner är här och kommer berätta sina minnen som kartläsare.

Nu har jag inte tid med er längre, jag ska konstruera min uppfinning. Förresten, vet ni om att det var jag som uppfann Post-itlapparna?! Japp 11 år gammal... eller inte.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback