Är du homo så skyll dig själv! (Tydligen)

Man kan inte annat än att skratta åt fega jävlar ibland alltså. Folk strider för sin rättighet, folk mår dåligt på vägen, beslut är fattade och myndigheter, företag och andra jävlar står på sig TILLS personen ifråga går ut i media, då jävlar i havet händer det grejer, då har dom helt plötsligt fattat en fel beslut från början, att det blivit missförstånd och hela baletten. In my ass!

Den här gången gäller det flatan Sofia som stod och kysste sin flickvän helt öppet. En 26årig man störde sig på det, filmade, kallade dom horor (han vet uppenbarligen inte vad hora betyder, lexikon någon?) Sofia föste bort mobiltelefonen som mannen filmade med och fick då flera knytnävsslag i ansiktet,  fick näsan knäckt och tuppade av.

Det gick till Tingsrätten och mannen skulle då betala 18690 kr till Sofia, när pengarna uteblev vände hos sig till sitt försäkringsbolag, Länsförsäkringar. Trots att Tingsrätten nu hade dömt mannen och att det var uppenbart vad han var skyldig till ville inte Länsförsäkringar betala ut några pengar för att hon provocerade honom med att kyssa sin flickvän helt öppet. Det säger nu kvinnan på försäkringsbolaget att hon inte sagt utan det var för att hon föst bort mobilen. In my ass en gång till!

När ska homosexuella få visa sin kärlek helt öppet exakt så som heteropar gör utan att nån ska bli "provocerad". Tror folk verkligen att homosexuella pussar, kysser, kramar, håller varann i hand och fan och hans moster enbart för att provocera? Då tycker jag att HBT-upplysning ska finnas på schemat i skolan, som EGET ämne!

Först när händelsen nådde både Twitter och Facebook i många protester backade Länsförsäkringar och hävdar då att deras första beslut varit fel och att det blivit ett missförstånd. Hur vore det med att anställa folk som kan läsa ordentligt?

Nu ska personalen utbilda sig i HBT-frågor och eventuellt bjuda in RFSL, vadå eventuellt? Gört bara!

Ja ni som fortfarande inte vet vad HBT står för så är det H=Homosexuell, B=Bisexuell, T=Transpersoner.






Kommentarer
Postat av: Danne

Åh vad synd det är om alla kvinnor i samhället. Alltid offer tydligen?!

Kan kvinnor aldrig provocera fram brott?

2011-04-02 @ 00:48:27
Postat av: Fröken Frodig

Danne, vad har detta att göra med att hon var kvinna? Om det hade varit två bögar som hånglade så hade den som blivit nedslagen inte varit offer för misshandel eller hur menar du? Du kanske ska läsa hela inlägget istället för att missförstå på pin kiv.

2011-04-02 @ 16:18:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback