Da?

Jag har några tillförlitliga statistikräknare där jag ser IPnummer, stad och varifrån dom har hittat min blogg. Sen har jag en räknare som man verkligen funderar mycket på var dom får allt i från.

Denna räknaren kommer från USA och där verkar dom verkligen inte ha koll på nåt. När började vårt svenska Kista ligga i Ryssland? En av dom andra räknarna säger Sundbyberg och den brukar ha rätt, eller någonstans där omkring.
Hela IPnumret visas inte så jag hänger inte ut nån. Varför ha en sån räknare då om den är så fel undrar säkert ni? Jo för det jag inte har tagit med är att jag ser vad människan har mer i sin dator, ja jag ser inte exakt utan mer grejer som jag kan känna igen om så människan inte har samma IPnummer varje gång. Så därför men detta hajade jag till extra på om ni fattar vad jag menar.


Kommentarer
Postat av: Britt

Trodde vi tillhörde Europa...men så fel jag kan ha. Hade funderat på att plugga spanska...men det får nog bli ryska ser jag.

2011-04-11 @ 22:04:06
URL: http://brittsbetraktelser.blogspot.com/
Postat av: Martina

Ganska roligt med de där räknarna tycker jag. Har en som kom med från Blogger och en via susnet.

Det är "kul" att se t.ex vad folk sökt via google för att hamna i just min blogg. Skrev om det i morse då jag märkte att någon googlat på "knut på navelsträng" och hamnat hos mig.



Sv: Angående din fråga om varför jag skulle gilla ensamma mamman och tjejerna, jadu säg det ;-) Skulle iofs även gilla om de gjorde en "Ensamma pappor söker" men det är en helt annan historia.

2011-04-11 @ 22:55:52
URL: http://ytterligare.blogspot.com
Postat av: Danne (@dcarlbom)

Tips är att testa Google Analytics. Däremot osäker på hur väl den fungerar med blogg.se som inte brukar fungera med speciellt mycket.



Kan ju vara värt att kolla upp i alla fall, för där kan man verkligen grotta ner sig i statistik om man gillar att hålla koll på var besökarna kommer ifrån. :)

2011-04-12 @ 00:02:44
URL: http://mittisundbyberg.se
Postat av: Sune...the girl

Svar till Danne: Jag har Google Analytics också men där ser man inte lika mycket som jag gör med dom andra :)

2011-04-12 @ 00:10:47
Postat av: Nillas Trädgård

Jisses... vad är det för en räknare?

2011-04-12 @ 00:36:02
URL: http://www.nillasgarden.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback