En mycket givande dag

Jag har varit hos Annelie, det var meningen att jag skulle komma hem till henne och fixa hennes dator. Hon smsade en stund innan hon skulle hämta mig att vi skulle ha hennes systers två barn. Först hämtade vi storasyster Nattis på ett dagis och sen vidare för att hämta lillasyster Flisan vid det andra. Vilka sötnötar!

Enligt Nattis skulle man låta som om man grät för fullt på kort, ska nog ta ett snack med hennes föräldrar tror jag.


Jag fixade datorn i några timmar, jag kan säga så här, jag tror inte det var sista gången jag var där när det gäller datorn, eller hur Annelie?! Om hon hade tid och sitta bredvid och se hur jag gjorde? Näe, hon tittade väl lite men med två barn omkring och matlagning som var på g så tror jag inte det gick in vidare mycket faktiskt.

Jättegod korv stroganoff stod på bordet, medan vi andra tog ris till åt Annelie brysselkål. Hon försökte mata lilla Flisan med det men fy satan vad äckligt det var, hon luktade bara men sen tog Flisan över gaffeln, satte den rakt i en brysselkål efter den andra och matade Annelie med det, tror inte Annelie någonsin ätit så många brysselkål på så kort tid.

Annelie satt och tjötade om att få lite korv också, Flisan himlade med ögonen, suckade och stoppade in en korv i käften på en glad Annelie.

Sen var det dags för välling för båda barnen, medan Nattis somnade i soffan tyckte Flisan att det inte var dags än och det var ju tur det för strax efter skulle deras mamma hämta dom och att ta två sovande barn ut till bilen är ju skitjobbigt.

Jag är räddaren i nöden så jag hjälpte mamma Angelica ut med den sovande Nattis som förövrigt hade sagt till Sandra, Annelies syster som hon bor med att jag är hennes nya bästis. Nattis och jag <3.

En mycket givande dag måste jag säga, inte en lugn stund and I like it!



Kommentarer
Postat av: Martina

Härligt med bästisar! :-)



Appropå blomflugor så har jag för mig att de inte ens behöver någon snopp... Är det inte så att de "byter kön" eller liksom förökar sig ändå...Eller svamlar jag bara nu...?! (Trött)



2011-04-20 @ 00:12:13
URL: http://ytterligare.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback