Herrejävlar

Som säkert alla vet vid det här laget har jag vart sjuk och jag är fortfarande förkyld, en jävla envis bacill, eller EN det måste vara en hel jävla generation i min kropp. Jag har därför inte sovit med masken på mig och herrejävlar vilken skillnad. Jag vaknar, är lite pigg i en kvart och sen vill jag bara sova igen. Sån skillnad är det alltså, när jag har masken på mig tar det i alla fall lite längre tid för mig att bli trött, ja 20 minuter i alla fall, näe där tog jag väl i.

Inatt hoppas jag på att kunna sova med denna mojängen utan att vakna med världens andnöd och se hela livet rulla förbi (typ mig i svarta träskor med motorcyklar på eller strumpa mellan benen för att jag ville vara som en kille när jag var yngre) och se alla min döda anhöriga ta emot mig med förskräckelse och den där sankte Per säger att jag är fan inte välkommen än och kastar ut mig med huvudet före igen.

Sen får gärna drömmen vara nåt trevligt och inte om bebispojkar i hamsterbur! Alla andra har sexdrömmar, vad har jag? Jo jag flyger, antingen själv eller med en jävla cykel mellan benen, kul liv jag har eller hur?

Ja, nu ska jag försöka sova då. Håll tummarna för att jag sover 8 timmar MED mask och inte bara i en kvart.

Godnatt!





Kommentarer
Postat av: Nillas Trädgård

Hej!

Hoppas att du sov gott och hade världens häftigaste dröm :-)

2011-04-13 @ 10:53:53
URL: http://www.nillasgarden.se
Postat av: Nillas Trädgård

Jovisst ja... krya på dig också...

2011-04-13 @ 10:54:50
URL: http://www.nillasgarden.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback