Lite av varje

Förr gick man på fotboll för att man ville se det lag man höll på vinna över motståndarlaget, man hade trevligt och trivdes på läktaren ihop med andra fotbollsgalna människor. Idag verkar mycket gå ut på att slåss med motståndarlagets fans på läktaren. Det är ju bara så idiotiskt och barnsligt så det finns inte. Slåss utanför då om ni bara MÅSTE slåss men låt dom som verkligen vill se fotboll få göra det i lugn och ro. Idioter!

Nu vill Djurgården registrera foton från bråk som har fotats så att dom vet vilka dom ska stoppa redan vid entrén vid en fotbollsmatch. Är inte det helt underbart eller? Det borde vara så överallt på alla fotbollsmatcher!


Att väga lite för mycket gör ofta ofta att man inte riktigt får till det med kärleken, tyvärr så är ju människan skapt sån, jag säger inte att det alltid är så, absolut inte men för Biggest Loser Sveriges Mattias "Spogge" Spogardh har det varit så. Nu när han hade gått ner massa kilon så träffade han en tjej som han kärade ner sig rejält i. Dom hade dejtat ett antal gånger men sen fick han ett meddelande på Facebook att flickvännen ville göra slut. Vad gör man då? Jo man går ut i media och gråter ut om det såklart! Aja, Spogge, du kommer nog hitta nån annan snart, du verkar ju få en del beundrarbrev i lådan!


Eric Saade är i Ryssland för att göra PR inför Eurovisionsfestivalen, skulle vara med i ett ryskt program men blev stoppad, varför? Jo för att han "hade snott" ett danssteg, ett danssteg där han står på tå, det gjorde tydligen Rysslands Alexey Vorobyov redan 2007, näe är det sant?! What?! Eric undrar nu om dom i Ryssland verkligen vet vem Michael Jackson är? Det är därifrån Eric fått sin idé. Herregud det är ju så barnsligt så det är inte sant.
Och glasburar har folk sysslat med i flera år så det är inget nytt men det är tydligen också taget enligt Alexey Vorobyov för så gjorde han också 2007. Herregud skaffa er ett liv för fan!





Kommentarer
Postat av: Britt

Hade för något år sedan ett förslag på bloggen att huliganerna kunde slåss på Järvafältet tillexempel med en storbildsskärm så de kan se matchen också. Fick några arga svar på det inlägget.



Kärleken är grym oavsett vikt.



2011-04-16 @ 21:37:37
URL: http://brittsbetraktelser.blogspot.com/
Postat av: diana

Kul nyhetsanalys. Ha det fint i solen :)

2011-04-17 @ 22:13:43
URL: http://www.metrobloggen.se/diana

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback