Oh my god!

Jag såg förra säsongen av "Så mycket bättre" och blev helt lyrisk, jag har alltid haft ett gott öga till Lill-Babs av nån anledning, hon kan operera sig hur många gånger hon vill för att se snygg ut och ta mig fan att alla har lyckats! Det tog dock två avsnitt innan jag fattade att den där Petra Marklund var "September", jag var tvungen att fråga min dotter och hon ba: "Men mamma, det är ju September!", suckade och himlade med ögonen. Jaha där ser man, jag hade liksom bara hört låtarna men aldrig sett hur hon såg ut alltså.

Den här säsongen kommer jag sitta mer klistrad än innan, jag kommer slicka på teverutan när..håll i er nu, Eva Dahlgren kommer visa sig, jag kommer nog dreggla en del också kan jag tänka mig, handduk och hink medtages till vardagsrummet alltså!

Hon har vart i min stad och uppträtt flera gånger, mest när jag var yngre och jag kände nån slags dragning till denna kvinna, ja precis, innan jag ens visste att jag var flata, det måste ha varit min flatradar som utvecklades först på mig för den verkade ha varit ute redan då. Hon är ju inte bara en underbar artist utan en snygg kvinna!

Hörrni, Eva Dahlgren är färdig för "Så mycket bättre" alltså, vilken bra början på en onsdag va? Precis!


<3 Myskvinna! <3




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback