Sicken tur!

Igår kväll/natt pratade jag i 4 timmar med "människan från förr" i telefon. Hon sov över på jobbet och ja, det spökar där tydligen, ja det har dom vetat om hele tin då det har hänt en hel del där som inte har någon förklaring annat än att det är kvarglömda människor. Det skramlade till under natten medan jag fortfarande var i telefon och det där gjorde att "människan från förr" helst inte ville lägga på men mina pengar tickade ju iväg så vi la på och skulle smsa istället en stund. När jag skulle smsa så gick det inte, jag fick inte iväg det, visst är det typiskt? Det var säkert Knut, Bertil, Signe eller Märta som inte alls ville att "människan från förr" skulle få några sms från mig. Jag kunde smsa mig själv men inte till henne.

Idag ska jag tvätta, jag brukar ju tvätta kl 12 men av någon anledning fick jag för mig att gå ner till tvättstugan för att kolla att det verkligen var idag och kl 12, sicken tur att jag gjorde det för det är kl 17 jag ska börja! Det hade sett ut om jag kommit nedsläpande på 511 plagg plus täcken och kuddar när människan som börjar kl 12 står där näck och tänkt tvätta alla plagg inklusive dom hon/hade på sig, just det ja, man kan ju titta på tavlan bakom vilken tid man ska tvätta!

Nåja, idag är det i alla fall sol och idag ska jag träffa SnyggBirgitta på AF och hoppas vi kan slå våra kloka huvuden ihop för att komma på var jag skulle kunna tänka mig att jobba, eller rättare sagt, var det finns nån som vill ha mig och mina tre arbetshinder! Wish me luck liksom!



Kommentarer
Postat av: karolinajonsson

härlig blogg :D

2011-04-28 @ 13:57:33
URL: http://jonssonsfoton.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback