Tur i oturen!

Jag gick ut lite tidigare för att jag skulle slänga sopor och lite annat, kommer ut och ser inte min cykel. Den fanns inte i cykelstället och jag blev vansinnig. Jävla idioter som inte kan låta andras saker vara. Helt plötsligt blev det ju lite bråttom till AF för att träffa SnyggBirgitta för det är ju inte runt hörnet precis. Hela vägen tittade jag överallt efter min cykel, men såg den inte, blev deppig för det skulle ju nu innebära att jag inte hade nån cykel, har ingen bil och buss är ju snordyrt. Såg dagarna då jag och Ewa skulle åka ut och grilla, cykla och bada, hur jag var tvungen att släpa på det jag hade handlat på ICA med min sketrygg. Jag tänkte onda tankar om idioterna som hade tagit den.








Så skrev jag ut på FB där jag gick och kokade av ilska. Fick många kommentarer men tog inte med dom i skärmdumpen.

På väg hem från ICA som jag smet in på på hemvägen gick jag lugnt, när jag kom till en tunnel in för att komma till framsidan av huset där jag bor står den, min cykel står där! Jättehel! Idioterna hade inte orkat bära den längre och antagligen inte fått upp låset för det är ett sketstarkt lås som en spiral som viras flera varv.

Där stod den och grät och väntade på mamma och tyckte synd om sig själv. Jag var bara tvungen att fota den såklart! Nu får den inte stå ute om nätterna längre utan blir inlåst med andra cyklar så den slipper frysa också i ett förråd!

Till er som snor cyklar, köp en egen jävla cykel era jävla kuksugare!



Kommentarer
Postat av: Malin

Brukar också förvara cykeln inlåst. Skulle bli förtvivlad om någon snodde mitt kära färdmedel.

2011-04-29 @ 12:28:56
URL: http://dahlian.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback