Varför skulle vi vara ensamma?

Det är nog mycket vi här på jorden inte vet, det vi inte har sett finns inte liksom.

Varför skulle vi på jorden vara dom enda människorna i universum? Det sitter säkert folk på nån planet och säger samma sak.

Nu har det tydligen kommit in "bevis" på att det störtat farkoster i New Mexico på 50-talet. Tre farkoster med nio kroppar hade hittats. Dessa såg inte riktigt ut som vi gör.

Nu undrar jag, om det nu funnits "bevis" så länge, varför tvivlar vi fortfarande? Har dom undersökt allt grundligt? Utomjordingarna var ju döda så varför inte forska mer? Det kanske har gjorts vad vet jag men en del kommer aldrig tro på att vi inte är ensamma i universum hur mycket "bevis" det än kommer fram.

Jag är varken en ja eller nejsägare i den här frågan. Säger bara att det finns en möjlighet att det faktiskt är så att vi inte är ensamma.




Kommentarer
Postat av: jufsrufs

verkar orimligt att vi skulle vara ensamma i hela universum. Tids nog kommer det att visa sej, och jag gissar på 2012.. =)

2011-04-10 @ 13:25:34
Postat av: Anonym

Vi är nog inte ensamma men chansen att liv i rymden skulle se ut som människan blir nästan som ett löjligt skämt.



Ännu svårare skulle det vara för dem att lyckas ta sig hit. Vi har inte ens kommit tills Mars och ska man hoppas på liv måste man till att börja med ta sig tusentals ljusår. Dvs att ta på sig säkerhetsbältet och i ljusets hastighet resa i flera tusen år. Detta gör hela diskussionen ointressant.

2011-04-10 @ 14:05:53
Postat av: Janne

Klart att de finns fler än oss! Vi är trångsynta o lever i vår bubbla med jobb,familj o all annan skit

2011-04-10 @ 14:27:28
Postat av: Linda

Varför skulle det absolut finnas fler än oss? I nuläget finns det ingenting som pekar på det. Sedan kan man prata om "orimlighet", "sannolikhet" och "trångsynthet" i all evighet, men det hjälper föga. Det är bara att hoppas att någon hinner få fram ett svar innan man kilar runt hörnet.

2011-04-10 @ 14:41:44
Postat av: Britt

Om hela universum är oändlig med oändligt många solsystem borde det ju finnas fler än oss. Nu kommer vi väl aldrig mötas...eftersom det är så oändligt långt mellan solsystemen...men det kanske finns liv på närmare håll...med det kanske är litet som virus och då kanske vi redan träffat aliens utan att veta om det.

2011-04-10 @ 15:44:25
URL: http://brittsbetraktelser.blogspot.com/
Postat av: Martina

Säkert finns det fler levande organismer i olika utvecklingsstadier i universum men att de skulle lyckas ta sig hit tror jag inte mycket på.

Inte via farkost iaf. Då tror jag mer på teleportering eller liknande av någon anledning.

2011-04-11 @ 09:57:25
URL: http://ytterligare.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback