Äntligen dåra!

Ja så har man fått lite pengar på kontot igen. Inte mycket men jag kunde i alla fall köpa mig en burk ravioli och det är fan inte illa. Det är gott, billigt och det går snabbt.

Har städat ett hus själv även idag. Det lugnaste huset på hela området. Det bor kanske, vad ska vi säga, 8 stycken och då är det 4 trappuppgångar. Det är ganska lovely men också lite spooky på nåt sätt. Man hör aldrig nån tvätta, man hör..ja ingenting. Ja förutom ett barn som skriker, gråter och har sig men det kan man stå ut med.

"Utropstecknet" kom förbi för det var en blombänk som var trasig så där kom han bärandes på en marmorskiva. Vi pratade lite och sen när han skulle gå upp till en lägenheten med den där sa jag: "Vad lång den är!" Han blev nog lite generad och jag skyndade mig snabbt att säga: "Ja blombänken alltså!" Där sprack hela hans stolthet över sin manlighet liksom, stackarn. Tur att han vet att jag är flata och att han är så förstående.

Idag är det exakt en vecka kvar tills jag åker upp till Jenny och jag fick ledigt måndagen efter också. Att andas in norrlandsluft kan inte vara hälsosamt så det är bäst att jag stannar hemma en dag och riktigt andas in Väsköttaluft!


Kommentarer
Postat av: Ingvar Gustavsson

Blombänken var längre... ;-)

2011-08-24 @ 16:29:38
Postat av: Sune...the girl

Svar till Ingvar: Jaha du mätte alltså ;)

2011-08-24 @ 16:30:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback