Blir så fint så!

Idag fick jag ta ett höghus själv som ni vet så gör det mig inte ett skit faktiskt. Jag gillar att jobba själv och sen vet ju också folk vem dom ska klaga på om det inte blir ordentligt gjort, ja för fan, kasta skit på Sune vet ja, det var jag, det var jag, det var jag! Fast jag tycker inte det finns nåt att klaga på faktiskt. Förra veckan fick jag veta vad mer jag skulle ta, det har ingen annan sagt till mig förut, då är det inte lätt för mig att veta eller hur? Precis!

Så idag började jag med det.

Vet ni hur högt det låter om man kastar ner svep från sjätte våningen ner till källaren? Det vet jag därför sparkade jag ner dom istället, här är hela högen och är helt utmattade efter att ha dragits på golvet.

 

 

I källaren hittade jag en kompis, Malin döpte jag henne till, hon ville mest vara i fred. Tråkig Malin.

 

På en våning sitter den här, varje gång blir jag rädd när jag ser den i ögonvrån när jag kommer ner från trappan till den våningen. Jag VET ju att det sitter där men glömmer alltid vilken våning den är på, jag minns det inte än för när man städar trappor så vet man inte vilken våning man är på om man inte är så smart att man räknar, så smart är inte jag. Nu ska jag tänka på det nästa måndag om det är jag som städar där då också!

Det kom en förjävla stor regnskur runt 11, tur att det slutade då för solen kom fram lagom tills jag cyklade hem igen vid 12. Sen om fler på jobbet tyckte att jag kunde åka hem vid 11 spelar ingen roll, snällt? Inte ett skit, dom ville att jag skulle ut i regnet. Jag var ensam tjej med alla karlar, om karlar tycker att kärringar kacklar så vet jag nu att näe, det är fan ingen skillnad mellan könen!

 

"Du gör ett bra jobb tös! Dä ä annat än gubbera som lämnar gamle traser ätter säj!" Så sa en tant till mig nu i källargången. Det tackar jag för.

Ja det var väl allt för nu.


 

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback