Dagen kom verkligen!

Ja då är det dagen D då, dagen då jag ska möta renar, björnar, zebror och annat folk från norrland. Termobrallor, dunjacka, fårskinnsmössa och ihjältrampade marsvin på fötterna. Det är vad jag ska ta på mig på vägen, man vet aldrig klimatet däruppe.

Nu är det så här att jag har ett mobilt bredband, jag har också en kod. Den koden...minns jag inte. Så kanske blir det att jag inte kommer kunna blogga under dom här dagarna, kanske jag kan det via mobilen, det är lite si och så med det där tycker jag. Men jag ska ringa min bredbandsoperatör senare för att se om jag kan få ut koden den vägen.

Jag ställde klockan på 6.15, jag vaknade själv 6.05. Hoppade upp och ställde mig i duschen, nu 1.5 timme senare är jag inte så fräsch längre. Men men, jag får la duscha när jag kommer fram då.

Jag hoppas att ni kommer få en underbar dag, jag hoppas inte att hela Sverige är ute och reser idag, jag hoppas också att inget tåg går sönder, elen försvinner, ingen krock och heller inte ett helt dagis i samma vagn som mig!

Ja det var väl allt för nu. Vi ses hörrni!


Kommentarer
Postat av: Martina

Trevlig resa!!

2011-08-31 @ 09:19:01
URL: http://ytterligare.blogspot.com
Postat av: isa

Glöm nu inte den snygga baddräkten (virkade? Rödochvitrandiga i vartfall!)! Och ha det förbannat bra i urskogen :)

2011-08-31 @ 18:56:46
Postat av: Excessive

Hoppas det gick spåret då (gick vägen alltså menar jag) Dålig humor? Jajamen!

2011-08-31 @ 19:57:42
URL: http://excessive-excessive.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback