Dagen så här långt

Eftersom det pissade ner regn igår kväll och vad jag tror inatt så tog jag för första gången på flera månader min jacka på mig när jag cyklade. När jag hade cyklat halva vägen så knäppte jag upp den. Kylan går inte igenom vad det verkar, jag var svett redan när jag kom till jobbet.

Vid frukost kom chefen aka "Frågetecknet" in i matsalen och meddelade att det idag skulle bli tårta, han skulle sluta, hurra sa vi. Näe okej, det är en jobbarkompis som fyller 60 idag. Han ser inte ut att vara en dag över...59. Det var Samhall som bjöd, jobbarkompisen började böla, han snorade i en av mina trasor jag skulle torka dörrfönsterrutor i, men hey man fyller bara 60 en gång liksom.

Detta kom födelsedagsbarnet och "Utropstecknet" med.

En jordgubbstårta (really?!)

 

Princesstårta. "Lappen" var gjord av choklad och den åt naturligtvis "Utropstecknet" upp.

 

Idag har jag förbannat mer än en gång på jobbet. Ja alla jävla björkfrön som kommer in i trappuppgången så fort nån öppnar dörren. Jag tog den där jävla sopborsten och sopade trapporna som finns utanför entrédörrarna plus att det kom med en och en annan spindel som inte hade vett att flytta på sig. Nu så, nu ska det väl inte bli så mycket inomhus, till nästa torsdag antar jag då det kommer vara lika mycket. Det är så fruktansvärt tacksamt jobb jag har..verkligen.

 

Nu ska jag gå iväg och valla Ewa på stan.

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback