Det såg bra ut

Igår kväll när jag gick till Ewa så var det förjävla kvavt. Vi satt på balkongen och hade kul, sen kom två norrmän, den ene hade Ewa träffat förut, han hade med sig en kompis på kryckor. När vi satt därute så började det komma små droppar. När vi gick ut så var det uppehåll och sen öppnade sig himlen, det stod som spön i backen. Jag ramlade såklart i det här blöta för jag trampade snett (många hål i asfalten).

När vi gick in på ett gratis ställe så fick jag syn på mina föräldrar, dom är sällan ute någonstans så det var kul.

Dom har dans på det där stället och jag tog tag i min pappa och vi dansade. När jag är onykter så tycker jag att jag är världens bästa på att dansa, herregud vad det måste ha sett ut. Ewa tyckte det var så sött att hon bara var tvungen att fota.

Jag ser mer ut som en mongolid men..ja vi dansade. Sen gick jag, Ewa och norrmännen till ett annat ställe, ett ställe som inte alls är gratis.

 

Där jobbar dessa tre, hon till höger är dotter till...

 

...han till höger. Ja hon till vänster är en hon och är sambo med honom. Han äger stället vi var på. Det var inte mycket folk alls, vi satt mest utanför.

 

Vi gick hem till Ewa och käkade hamburgare, sen gick jag hem

 

Idag har jag ont i mitt ben, det var det som fick ta emot i fallet..när jag föll. Förövrigt kom jag ihåg att ta en Bamyl innan jag gick till sängs så idag uteblev huvudvärken. Göttans!

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback