Detta är en rubrik

Jag jobbade själv idag också och som ni vet så gör det mig inte ett skit faktiskt. Jag hann med det jag skulle plus att när jag putsade utsidan av källardörrens fönster så såg jag hur mycket frön, kärnor och löv det var utanför så jag gick och hämtade en borste i ett förråd där och sopade upp det mesta.

Det blev så fint så

 

Jag, en medarbetare och den ansvarige, ja alltså mitt nya namn på honom är utropstecknet ni vet pratade om hur det är på vintrarna med att städa och vad det finns för hjälpmedel så man inte trillar omkull på området. Utropstecknet hade svaret och demonstrerade själv.

 

Broddar såklart! Men jag undrar om inte dom ska vara på mitten av skon? Utropstecknet får enbart gå på tå! Han är lång och smal som ett utropstecken och på den här bilden ser det ut som att han har tre meter långa ben.

Han blev så till sig när jag sa att jag skulle ta kort och han vet att det hamnar på bloggen så han tog fram en stol fort och la upp fötterna på den bara för det. En del är verkligen medgörliga på det där jobbet.

 

 


Kommentarer
Postat av: Ingvar Gustavsson

Lika roligt som alltid :-) Klart som fan att man gör allt för dig. ;-) Kram

2011-08-09 @ 16:21:30
Postat av: Anonym

Svar till Ingvar. GUD så bra, fixa en anställning då ;) Kram

2011-08-09 @ 17:15:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback