Hur naiv får man vara?

Skulle jag vinna 1.7 miljarder så skulle jag absolut inte berätta det för media, jag skulle heller inte gå ut med namn och bild på mig själv (inte på nån annan heller) och tro att du inte kommer få ett endaste brev eller telefonsamtal från folk du inte känner. Herregud hur naiv får man vara?

Det gifta paret Colin och Christine Weir gjorde just detta när dom vann den summan den 12 Juli och har nu fått fly landet för att det inte tog slut på tiggarbrev och folk som försökte luras. Ett ex: "Mitt namn är Colin Weir från Skottland. Jag och min fru vann 161 653 000 miljoner pund på Euromillion-lotteriet och vi har frivilligt beslutat att donera fem miljoner pund till dig. Om du har fått detta mejl i dag så är du en av de lyckliga vinnarna och allt du behöver göra är att ge oss dina personliga bankuppgifter så vi kan betala ut pengarna till dig”.

Folk skor sig på människor som har vunnit.

Skulle jag vinna så skulle jag knappt våga säga det till nån, jo min familj och mina vänner som har det svårt ekonomiskt såklart. Att ge är roligare än att ta.





Kommentarer
Postat av: Linda aka Javamorsan

Skulle aldrig falla mig in att tala om för hela landet att jag vunnit så mkt pengar! Bara mina allra närmaste skulle få veta!

2011-08-10 @ 18:04:25
URL: http://baralinda.se/wordpress
Postat av: Johanna

Haha de var något litet dumma ja..... :)

2011-08-10 @ 18:22:46
URL: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback