Jag bävar

Nu har jag varit på Apoteket och hämtat ut lavemanget. Läste pappret igen från mottagningen, det kommer inte bli kul imorgon. Kl 12 får jag inta en LÄTT lunch och inte äta ett skit mer före undersökningen, sa jag att den är 14.15 på måndag eftermiddag? Okej, det är kl 14.15 på måndag eftermiddag! Det innebär att jag inte får äta på mer än ett dygn. Imorgon kl 18 ska jag ta första påsen med pulver i 150 ml vatten och dricka upp det på en timme. Sen läste jag något som jag verkar ha hoppat över förut. Kl 6 på måndag morgon, jag skriver det igen, K L O C K A N  6 på¨måndag morgon ska jag ta andra påsen och dricka den på en timme. Sen måste jag dricka massa vatten fram till 2 timmar innan undersökningen. Jag hoppas innerligt att magen är helt tom innan jag ska sätta mig på bussen till grannkommunen där min dotter hämtar upp mig för att ta mig till staden där undersökningen ska göras. Annars kommer det bli problem!

Jag läste också¨nu att man ska undvika majs en vecka innan, oj då, vad hade jag i min köttfärssås igår tror ni? Just det MAJS! Det kommer bli problem.

Jag läste också vad biverkningarna kan bli och det är jag ju van vid men SMÄRTOR i magen, skitbra..eller inte.

Men nu blickar jag bara fram till kvällen för då ska jag och Ewa dricka alkoholhaltiga drycker och bli så där härligt...bortgjorda. Det är grejer det!


Kommentarer
Postat av: Fröken Frodig

Låter inget kul det där :(

2011-08-13 @ 11:57:12
Postat av: Åsa

Apropå alkoholhaltiga drycker.....e´den bra den där Mariestads ox som du har med på bilderna? Smak? Styrka? Bara för att få dej att tänka på nåt annat än måndag eftermiddag så kan du väl ge mej en utförlig smak o styrke recension! ;)

2011-08-13 @ 17:39:27
Postat av: Sune...the girl

Svar till Åsa: Den är den bästa! 6.9 % är den på :) Drick den och tänk på mig nästa gång :D Smaken är som ingen annan, den går inte att beskrivas, den ska upplevas!

2011-08-13 @ 17:45:53
Postat av: Åsa

Kollade på Bolaget men såg den inte, då får jag välan beställa då, för smaka ska jag! :)

2011-08-13 @ 18:48:57
Postat av: Anette2

Öhhh, känner i munnen hur eländet smakar som

man får innan undersökningen.

När jag slog i huvudet och vaknade 5 timmar

senare på akuten med brakhuvudvärk och illa-

mående blev jag välkomnad av en subba som

sade att jag skulle dricka upp 1 liter

röntgenkontrast på en timme. Hon kom allt

med jämna mellanrum och kommenterade hur

mycket jag druckit.Bara så äckligt !

2011-08-23 @ 20:02:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback