Jo men tjena

Jag var i valet och kvalet om jag skulle gå och lägga mig innan kl 2 då jag kanske skulle hämta dottern och skjutsa hem henne. Kl 00.47 kom det ett sms från henne och frågade om jag var vaken och det var jag ju. Hon ville bli hämtad kl 1.

Jag åkte dit och jag trodde jag skulle få träffa en dotter med håret på ända, sminket rinnande ner till knävecken, dyngrak och sluddrade men i stället blev jag mött av en lika söt tjej som jag lämnade i hamnen, inte så värst onykter (eller också spelade hon nykter) och slafsade på torggrillens hamburgare. Hennes kompis som jag skjutsade ner tidigare följde också med. Jag skjutsade hem kompisen och sen dottern. Jag kom hem och kröp ner i sängen och spelade lite på mobilen. Jag var nöjd med att dottern nu sov sött i sin säng..

Kl 2.44 kom det ett sms från henne: "Har du apelsinjuice hemma?". Jag tänkte först låtsas att jag sov och inte svara men det gjorde jag ändå. Jag svarade att det hade jag inte. Andra smset: "Vill du köpa det?" Eftersom jag hade hennes bil så tänkte jag att det kunde jag ju göra när jag lämnar bilen och frågade om det var apelsin hon ville ha, alltså med enbart apelsin. Tredje smset: "Nu alltså". Här förstod jag att så nykter som jag trodde att hon var förut stämde inte. Min dotter tror helt klart att vi bor i en större stad och har Seven Eleven runt varje gathörn där allt är öppet dygnet runt eller nåt. Jag svarade: "Nu? Är du galen? Nä det gör jag inte, jag ligger i sängen". Tänkte att här skriver hon om att hon bara skojade, säga godnatt och sen var det bra med det. Men nehe. Fjärde smset:"Meeeeeeen jo snälla då :)". Alltså jag är snäll men så jävla snäll är jag inte att jag kryper ur min varma säng för att jaga en sketen apelsinjuice och sen åka hem till min dotter som bor på andra sidan stan med den. Jag svarade: "Nä, sov istället nu, det ska jag göra. Godnatt". Då kom det femte och sista: "Hej då". Här ska tilläggas att säga "Hej då" tillhör min dotters ordförråd rätt ofta och det behöver inte alls betyda att hon lägger på i telefon. Ja det är lite internt det där som bara några få förstår.

Undrar hur hon mår idag och om hon fick NÅN till att köpa juice till henne "misch i naschen".

Idag är det söndag..igen! Men det är ta mig fan bara 10 dagar kvar tills jag sitter på tåget upp till Jenny och DET mina vänner är nåt JAG ser fram emot!



Kommentarer
Postat av: Martina

Nämen vad taskig du va´ då! Vad ska man annars ha morsor till om inte för att köra runt och leta apelsinjos åt en mitt i natten liksom ;-)

2011-08-22 @ 21:42:02
URL: http://ytterligare.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback