Kommer inte på nån rubrik

Man vet när ingenting händer i mitt liv när det inte blir någon uppdatering här på nästan en dag. Men hoppsan, här kommer det ju ett. Innehållet däremot är väl inte det roligaste jag har skrivit men ändå kommer jag få besökare, men besökarna kommer sucka och tycka att dom hellre kunde ha gått ut med soporna, rest jorden runt, läst den där skittrista boken eller ringt någon avlägsen släkting bara för att man måste...istället.

Min pappa har fått komma hem idag förresten, DET var väl roligt, japp det tycker jag absolut. Smärtan i magen försvann. Läkaren som frågade honom igår om han hade skitit, japp exakt så frågade han..är säkert glad för nu kanske pappa har skitit, det vet jag ju inte, ska jag ringa och fråga? "Hej pappa, har du skitit idag? Jasså du har det? Gud så duktigt!" Pappa är inte 3 år, pappa är 69 snart. 

Idag har det varit bajsväder, regnat, regnat och regnat ännu mer. Jag har tvättat, DET var väl roligt? Det innebär att jag kommer till jobbet i nytvättade kläder, jag kommer lukta mumma, det gör jag varje måndag faktiskt, resten av veckan luktar jag skit..eller nåt.

Ja det blev ju ett inlägg idag också, hoppsan liksom! Yaaay!



Kommentarer
Postat av: Karin

Ja, hoppsan! :) - Och så kom jag hit och läste det också. ;)

2011-08-07 @ 17:17:34
URL: http://karin.hermansro.se
Postat av: lisa

Min pappa brukar ringa när han sitter på toaletten och gör nummer två... jag tror det är någon sorts tvångsgrej. Och lycklig blir han om man frågar om han sitter och gör det man misstänker att han gör! (53 år gammal, kanske ska tilläggas...)

2011-08-09 @ 00:19:59
Postat av: Sune...the girl

Svar till Lisa: Haha, ja en del blir aldrig vuxna :)

2011-08-09 @ 06:32:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback