Lördag

Här ser man fram emot att få sova ut när det är helg. Visserligen fick jag sova nästan en timme längre än vanligt men när min blåsa bestämmer sig för att jag ska upp och tömma den så kan man sällan ignorera, det var bara att kliva upp det.

Utanför låg Iza på hallmattan och var startklar till att gå in i sovrummet, döm om hennes förvåning när jag stängde dörren efter mig och sa att jag minsann skulle sova några timmar till.

Döm om MIN förvåning när jag inte kunde somna om. Jag spelade lite på mobilen (läs 2 timmar) och försökte sova igen. Det var lögn i helvete att det gick.

Utanför började Nogger vakna till liv genom att ta sats och slänga sig handlöst mot dörren. Varför jag vet att det var hon? Hade Iza gjort detsamma så hade dörren gått av på mitten. Nogger fick också tag på nätverkskabeln som jag klämmer i dörren, jag skrek till henne att ge fan i det där och se på fan, hon lydde, hon började istället att gräva sig ner halvvägs till Kina i kattlådan. Varför jag vet att det var hon? Hade Iza gjort detsamma så hade hon lyckats.

10.15 gav jag upp och gick upp för då hade blåsan bestämt sig för att andra vändan skulle tömmas.

Regnet är ett faktum ute och det är ju inte det roligaste men jag slipper i alla fall cykla 3.5 km till jobbet i det här vädret. Jag ska bara till ICA och köpa nåt gott, ett paket bacon till makaronerna, det är till att lyxa till det hela!

Vad har ni för planer idag då?


Kommentarer
Postat av: Martina

Åh macaroner och bacon!

Fan själv ligger man typ o fryser alternativt svälter ihjäl på akuten för att kirurgmottagningen ansåg att detta inte kunde vänta till på måndag...

Och här på akuten tänker de tydligen låta mig vänta.... till typ måndag...

2011-08-20 @ 14:22:22
URL: http://ytterligare.blogspot.com
Postat av: Martina

Jag frös inte ihjäl men självklart hade det varit roligare med sällskap av dig haha

Hade det inte varit för att det är just i baken jag har ont så hade det varit roligt att skratta häcken av mig med dig din tok ;-)



Nu är jag rengjord och omplåstrad i allafall :-)

2011-08-20 @ 23:33:31
URL: http://ytterligare.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback