Måndagen är gjord

I morse när jag vaknade hade jag något ondare i benet än igår, jag tittade på sidan av knäskålen.

Nämen hoppsan då, blåmärke minsann men det känns mer som att jag vred knät i fallet. Hoppas bara det är blåmärket som gör ont så jag inte får åka in akut på Sundsvalls sjukhus och bli gipsad för att hela benet är av eller nåt. Det skulle se ut det, många mil hemifrån och inte kan gå normalt.

 

Idag sa "Utropstecknet" att jag kunde få åka hem när jag var färdig med trappuppgången, ja i dag är det måndag och idag är det alltså ett höghus. Tur att man går uppifrån och ner för annars hade jag fått mer problem än vad jag har med benet.

Jag börjar undra om dom boende skaffar sig roliga skyltar och sätter på sina dörrar bara för att vi städerskor ska ha lite kul på jobbet. Idag hittade jag denna.

Det var förövrigt samma som hade textremsan nedanför. Dom har humor därinne!

 

Igår röjde ju jag i min klädkammare, stuvade in mycket skit i bilen och efter jobbet var jag till tippen med det. Så gött! Om en stund ska jag åka till tippen med Ewa, eller ja, med hennes skit. Hon har heller ingen bil så nu passar vi på!

Det känns som att jag har fullt upp fram tills jag sitter på tåget upp. Tvätt i eftermiddag, jobb imorgon, sen städa min dotters lägenhet, hem och städa hos mig själv och sen kommer jag somna ovaggad till "Bolibompa" för på onsdag ska jag upp tidigt, så när jag satt mig ner på första tåget kan jag pusta ut.

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback