Nu är det ta mig fan helg!

Fredag innebär inget trappstäd för min del men däremot kan man ta egna initiativ och ta det som man själv tycker ser förjävligt ut. Japp så fick det bli.

Det ser inte ut att vara så mycket men nedanför där ni inte ser var det mer. Mycket fjädrar från kajor måste jag säga.

 

 

Påsen var tom från början och sen vart den..ja rätt full men blev mycket finare!

 

Här är en del av allt

 

Jag gjorde ju det vanliga jag brukar göra på fredagar såklart, dvs, alla hissfönster, entrédörrar, speglar och även torka golven i hissarna. Dock räckte det med en gång, det finns dom som inte tänker till utan städar hissen på varje våning, inga namn nämnda.

Sen fick jag göra lite utearbete. Jag följde med två killar (läs EN kille och en lite gubbig kille) som hade huggit ner lite träd och buskar, mycket ris, grenar och skit blev det, det skulle på en skopa och sen upp på en vagn.

Kl 12 cyklade jag hem till mina föräldrar för att hälsa på, pappa var på benen men inte så mycket mer med det, han fick ju komma hem igår. Det bjöds på soppa och till efterrätt hemmagjord kräm på blandade bär. Det var gott.

Nu är det ta mig fan helg, det firar jag med att sova ett par timmar och inte en jävla klocka ska ställas, jag vaknar när jag är redo helt enkelt!

 

 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback