Roligt roligt

Att Aftonbladet skriver om att vår kung och drottning blev nekade ett bord på en krog i Tyskland kan ju vara kul men jag älskar verkligen att läsa folks kommentarer under artiklar som tidningen skriver om. Kanske inte själva kommentarerna men sen kan ju folk kommentera vad andra har skrivit och det är DET som jag kan skratta mig fördärvad åt ibland. Det är ironi och man riktigt känner hur den som skrev första kommentaren blir helt tillplattad.

Och att en del inte alls läser artiklar är ju också skitkul för då kommenterar dom helt fel och vänder på hela artikeln.

Alltså, kungen och drottningen blev hungriga, åkte till en krog i Tyskland, krögaren kände inte igen dom, krogen var full och hänvisade istället paret till en pizzeria. Tror inte att dom hade några invändningar faktiskt. Kommer man oanmäld så kan det hända alla, det får man räkna med helt enkelt. När krögaren fick veta vilka dom var så skämdes han som en hund och ska nu be om ursäkt. Men vadå? Är det fullt så är det fullt liksom.

Jag vete fan om jag skulle känna igen några andra kungapar än våra egna. Jo kanske Norges och Danmarks då.

Har ni inget för er så läs kommentarerna under artiklarna..eller mer dom som får kommentarer, kan vara riktigt kul.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback