Så kan man också göra!

Anna-Greta satt hemma i sitt kök, pillade lite på fransarna på den gulnande duken. Med en bekymrad rynka mellan ögonen tittar hon hon på mannen hon varit gift med i 45 år. Hon tänkte att han börjar på att bli långhårig, ja, det lilla som var kvar vill säga. Hon tänkte också på att dom inte hade råd att gå till frisören med honom den här månaden heller. Pengarna räckte nätt och jämt till deras räkningar. I kylskåpet stod det rester från grannens mat från gårdagen. Grannen Sven-Lennart hade varit kock men är nu pensionär sen några år tillbaka.

Anna-Greta tog sats och med en suck sa hon till sin man Knut-Allan:

-Vi måste flytta, vi har inte råd med något annat än till lite mat varje månad, räkningarna hopar sig och det skulle vara kul att göra något annat än att bara sitta här och titta ut genom fönstret och se alla arbetare från Samhall som gör så fint på området och inte tala om våra städare som städar trapporna, dom borde ha eloge men...

Knut-Allan avbröt sin fru och sken upp, tog sig för huvudet och reste sig hastigt upp, ja så gott det nu gick med hans ryggskada som han hade fått för 10 år sen då han föll handlöst ner från ett träd när han skulle såga ner en gren som satt lite i vägen.

-Att jag inte tänkt på det förut! Att jag inte kommit på den briljanta idén förut!

Anna-Greta tittade på sin man och undrade om det var dags att ringa 1177 (Sjukvårdsupplysningen) och kolla vad dom har för diagnos på honom.

Knut-Allan satte iväg med sin rullator till gästrummet där han hade sin makapär som man skriver text med. När han var klar med den visade han stolt sin fru vad han hade gjort.

Här är resultatet.

Anna-Greta började gråta av glädje. ÄNTLIGEN kunde dom göra annat, dom beställde en resa till Gotland för att hälsa på sin dotter och två av sina barnbarn på direkten!

 

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Martina

Ja, gud så skönt om det där funkade. Åtminstonde en månad om året skulle ju vara en befrielse...

2011-08-22 @ 21:42:57
URL: http://ytterligare.blogspot.com
Postat av: isa

Åh, den ständiga beefen mot brevbäraren! Jag började med en vänlig "ej reklam tack!", fortsatte med en "INGEN reklam!", gick över till "reklam undanbedes TACK!" för att sluta med "lär dig läsa jävla arsel!" och en pil till mina tre lappar. Får ändå reklam. Men nu ska jag testa vad som händer om jag sätter upp "Inga fakturor tack!". Det kanske går hem? (Tack vare mina lappar kommer grannarna inte och frågar om dom får låna lite socker i alla fall, hehe)

2011-08-23 @ 15:26:24
Postat av: Sune...the girl

Svar till Isa: Haha, trögfattad brevbärare alltså ;) Ja testa med "Inga fakturor tack" så får vi se och skriv gärna och berätta hur det gått :)

2011-08-23 @ 15:28:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback