Sponsrat inlägg



När jag var liten och spelade kort med någon/några så blev det mest lätta där alla förstod och knappt behövde tänka. Poker däremot minns jag faktiskt inte om vi spelade, i så fall var jag nog så kass att jag har förträngt det. Jag minns inte heller om jag spelat det i vuxen ålder, finns ju så många andra kortspel.

Hade jag haft pengar och som jag dessutom hade haft råd att förlora så hade jag kanske gått in för att lära mig, just bara för att man även kan vinna pengar. Det finns oändligt med pokerspel och det finns även oändligt många saker man ska tänka på om man vill bli en bra och skicklig pokerspelare.

Numera finns ju även poker på nätet, ett hav av olika pokersajter. Om du vet med dig om att du har spelat poker men vill lära dig mer för att kanske så småningom faktiskt vinna över andra så kanske du ska ta och läsa på lite på en pokerskola . Det finns faktiskt en sån. Där kan du i lugn och ro läsa dig till en förmögenhet om nåt år eller två.

Sidan är stilren, inga krångliga länkar hit och dit utan allt finns tillgängligt på startsidan. Tryck nu på länken däruppe och lär dig mer IDAG! Lycka till.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback