Till slut så!

Jag trodde aldrig det skulle komma. Kl 00.00 gick jag och la mig och kl 1 vaknade jag av att hela magen gjorde ont, av med snarkmasken, kastade av mig täcket, öppnade dörren, mötte en sömndrucken Iza som undrade om dygnets timmar nu gått ner i timmar, in på toa och DÄR blev det..ja vad ska man säga, skit...kul. Som Zeb Macahan (han gick alltid som att han hade skitit på sig men jag gick som man gör när man har en svidande fisring) gick jag in till sängen igen, stensomnade, vaknade kl 5.55 då jag hade ställt larmet eftersom andra påsen med lavemang skulle intas.

Kl 7.20 satte det igång och sen gick jag och sov igen, 2 glas vatten ska ju intas varje timme så det blir ett jävla springande.

Nåt jag är lite förvånad över är att jag inte är så hungrig som jag trodde att jag skulle vara. Antagligen låg maten från igår kvar länge i magsäcken, nu är det ju inte så mycket kvar hoppas jag så nu börjar jag på att känna att jag gärna skulle vilja ha en räkmacka, en vanlig smörgås med kaviar går bra också faktiskt.

Hoppas allt kommit ut innan jag sätter mig på bussen annars får jag nog ringa efter en helikopter...med toa i!

Det regnar idag, perfekt dag att få upp en slang i röven känner jag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback