Varför jag inte vill att Iza och Nogger ska vara i sovrummet när jag sover

Jag sov några timmar på förmiddagen dels för att min mage inte är bra och dels för att jag var vråltrött. Jag vet ju egentligen att jag inte ska sova med båda katterna i sovrummet men jag verkar ha glömt bort. Det gör jag inte nu. Varför?

Väckningar:

  • Vaknar av att Iza puttar på mig med nosen i armhålan, jag vänder mig och somnar om.
  • Nogger leker tjur och stångar min ena fot och hoppas att foten ska klia henne på huvudet och allra helst bakom hennes öron, jag viftar på foten och hör sen en duns på golvet, jag somnar om.
  • Vaknar av att jag känner morrhår i ansiktet och inser att det inte är mina utan Izas då hon är med bekymrad rynka mellan ögonen står med munnen i min mun och kollar om jag andas, jag skriker högt, vänder mig om igen och somnar om.
  • Vaknar av att jag känner att nån/nåt ligger på min mage. Ser Nogger ligga raklång där med en blick som säger att vi nu ska leka "arga leken", jag vänder mig om, hör en duns på golvet och somnar om.
  • Vaknar och känner två tassar stenhårt tryckta på min rygg, vänder mig om, ser Iza illröd i fejset och hon misslyckades just med att försöka putta ner mig ur sängen.
Jag gav upp men har nu skrivit med stora bokstäver över hela sovrummet: "DOM SKA UT FÖRST INNAN DU SOMNAR, BEGRIPS!"







Kommentarer
Postat av: Martina

Haha jag har alltid haft katten sovandes bredvid mig eller i fotänden när jag haft katt. Men jag har ju haft civiliserade katter också ;-)

2011-08-03 @ 21:56:00
URL: http://ytterligare.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback