Yeah right!

Eftersom jag sov dåligt inatt plus att jag hade tusen saker att göra och därför inte hade tid att sova nåt på dagen köpte jag mig en sån här.

1.5 liter och tänkte att jag kommer bli piggare än piggast. Vem sitter här och klipper med ögonlocken tror ni? Just det, JAG! Pyttsan att det där hjälper. Skulle jag nu vara en sån där person som lanar, ni vet, dataspelsnör..personer som spelar mot varann i ett och samma rum och inte sover på flera dygn..och jag hade köpt mig en sån så hade jag somnat efter 5 timmar, var så säkra!

 

Förövrigt så har jag städat, strykit och packat det mesta nu. Det känns så gött så man slipper jäkta ihjäl sig imorgon bitti när man är tvungen att gå upp klockan 5 för att man var en sån idiot idag att man inte tänkte på det tidigare. En sån idiot brukar jag vara men inte imorgon alltså! Jag är vuxen nu, snart..äldre.

 

 

 

 


Kommentarer
Postat av: MagisterMutter - Med en liten grabb i magen♥

Fy fan för att sova dåligt! I förrgår vaknade jag 5 gånger och var vaken ett bra tag alla gångerna innan jag kunde somna om igen. Vaknade sedan halv 8 och fann det inte vara någon idé att somna om. Så jag anar viken zombie du är stackare!



Tur att du är ledig nu så att du kan ta det lugnt och slumra :)



sv åh tack för alla kommentarer!! :D Han var så fin Sune!! Och så jäkla lik Tobbe så att det var sjukt! :D



Jag blev ledsen för att hela överraskningen blev förstörd tills på fredag :/ Jag hade ärsta planerna men antar att jag får fortlöpa de andra i verk!

2011-08-30 @ 20:08:20
URL: http://magistermutter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback