Ändrade planer

God morgon! Klockan är 9.36 i skrivande stund och jag har redan varit på ICA, MED ränder efter snarkmasken i fejset. Det var nödvändigt, ja inte att ha ränder men att jag gick dit så tidigt. Jag vill inte stressa sen.

Människan jag"pratar" med har bara tid att prata ett tag och jag vill finnas tillgänglig just då så jag gick iväg tidigare.

Det har blivit ändrade planer. Det är bara en som ska hit till mig ikväll, dom andra kunde inte komma ifrån och med tanke på hur väglaget ser ut idag med underkylt regn då jag hade det väldigt jobbigt med att gå till ICA så är jag glad över att vara här. Närmare krogen dessutom. Är man då lite berusad och ska gå på det underlaget så kan inte jag garantera att jag stannar på mina fötter på backen eller att jag inte bara slänger mig handlöst åt sidan och vägrar gå mer.

Så får det bli och det kan ju bli kul ändå. Den här tjejen som kommer hit, hon och jag har aldrig festat själva förut så det kan ju bli kul. Hon är en rolig prick, jag omger mig oftast bara med roliga prickar. OPA!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback